Dommerinfo

Førsteutkast av dommeroppsettet skal nå være sendt til alle dommere, så det er viktig at alle ser i gjennom kampene sine, og varsler oss om det er kamper som ikke passer.

Man finner kampene sine ved å logge inn i systemet. Man logger inn ved å klikke på "logg inn" i den grønne kolonnen til høyre, for deretter å skrive inn brukernavnet (eposten man registrerte seg med) og passordet man laget i registreringen.


Skandia Cup Mini - lørdag og søndag 24.06.-25.06.

Skandia Cup Mini er barnefotballturneringen som foregår lørdag og søndag 24. til 25. juni. Spillerne i disse klassene er fra 7 til 12 år og det spilles 5er og 7er-fotball. Det spilles barnefotball og det benyttes derfor ikke gule eller røde kort. Start og slutt på kampene vil bli gjennomført ved hjelp av nedtelling på speakeranlegget.

5er-kampene (7-10 år) spilles som 1 omgang på 18 min, med 2 minutters pause mellom kampene.

7er-kampene (11-12 år) spilles som 2 omganger på 15 minutter hver, kun sidebytte mellom omgangene, og 5 minutters pause mellom kampene. Det er dommeren som blåser av når omgangen er ferdig og lagene skal bytte side.

Dommere som skal dømme miniturneringa trenger fløyte, dommerdrakt/vest, noe å skrive på og med, og klokke. De som ikke har fløyte eller dommerdrakt/vest kan spørre om å få låne dette i teknisk sekreteriat, der oss dommeransvarlige sitter. Noe å skrive på og med, og klokke må dommeren selv ha i orden. (Alle som dømmer 7er-kamper ha klokke, hos de som dømmer 5er er dette valgfritt, men anbefales for egen del).

Skandia Cup trenger ikke resultatene fra kampene, så det er ingen ting som skal leveres inn etter kampen er ferdig. Likevel må dere følge opp hvor mange mål lagene har, da hvis et lag leder med 4 mål eller mer, kan laget som ligger under sette innpå én ekstra spiller. Alle må derfor notere ned når det gjøres mål, da det kommer til å bli vanskelig å prøve å huske på dette.

Hvis noen har begrensninger på når dere kan dømme, så må dere legge det inn i påmeldingen. Dere logger dere inn øverst til høyre på våre hjemmesider. Vi bruker nåværende påmelding som veiledning til oppsettet. Skulle det være andre ting dere lurer på så svarer vi etter beste evne gjennom vårt automatiske system. Dere kan også benytte dommerskandiacup@gmail.com til ulike spørsmål, men vi anbefaler vårt nye system, CupManager.

Alle dommere må møte opp senest 30 minutter før deres første kamp i garderoben. Vi dommeransvarlige vil komme inn i garderoben å ta et opprop, og hvis dommer ikke har møtt opp eller gitt beskjed om at dere er forsinket, vil vi gi bort kampen til noen andre. Husk at det kan være kø på vei til Lade, så dere må beregne god tid, og eventuelt varsle oss per SMS hvis man er forsinket til oppropet. Telefonnummer til dommeransvarlige finnes nederst på denne siden.

Honorarene for de forskjellige klassene står nederst på denne siden.

Skandia Cup Hoved - mandag 26.06. - lørdag 01.07.


Informasjonsmøte for årets hovedcup er søndag 25.06 klokken 2030Scandic Lerkendal, som er hotellet for tilreisende dommere. Hvilket rom vil vi komme tilbake til etter hvert.

-Tirsdag 27.juni, 13:00: Faglig innlegg av Mads Hagerup Lyngvær i regi av Trøndelag Fotballkrets i Autronicahallen. Tema på innlegget vil være «kampledelse» og hvordan man opptrer som dommer. Dette er et tiltak vi har savnet i Skandia Cup og vi setter stor pris på denne muligheten. Her er det plass til opp mot 15 deltakere og deltakerne vil også bli fulgt opp senere i forhold til fokusområdene på dette innlegget. Her kjører vi påmelding. Oppsettet er allerede tilpasset og vil bli tilpasset for deltakerne. Aktuelt for interesserte dommere som ønsker å ta nye steg og utvikle seg som dommer.

- Torsdag 29.juni, 20:00
: *Foredrag om toppdommerrollen av Per Ivar Staberg. Vi har gleden av å introdusere en tidligere toppdommer med internasjonal erfaring. De aller fleste vil ha muligheten til å være med på dette i henhold til kampoppsettet. Vi setter stor pris på at Staberg tar turen og håper så mange som mulig av dere dommere også gjør det. Det vil være åpent for alle som ønsker, og derfor er det bare å møte opp direkte.

Klassene under i kursiv spilles i Minicupen 24.06-25.06. De andre klassene gjelder hovedcupen 26.06-01.07. (J19-klassen er i 2017 avlyst)

KlasseSpillestilKamplengdeHDADVeileder
Gutter/Jenter 7-10 år (mini)
5er1 x 18 min40 kr  
Gutter/Jenter 11-12 år (mini)
7er2 x 15 min60 kr  
Gutter/Jenter 13-14 år9er2 x 20 min75 kr 50 kr
Gutter/Jenter 15 år9er2 x 25 min90 kr60 kr60 kr
Gutter/Jenter 16-17 år11er2 x 25 min100 kr70 kr80 kr
Gutter/Jenter 19 år11er2 x 30 min120 kr80 kr

90 kr


Dommeransvarlige Skandia Cup 2017, hoved og minicup:
Torgeir Berg Lunder99 59 43 04
Sigurd Harby48 23 13 47
Theoor Bondevik45 88 88 25

https://www.sparebank1.no www.tine.no www.coop.no www.scandichotels.no www.adressa.no www.diplom-is.no www.coca-cola.no www.buvik.no www.abes-trafikkskole.com www.merakerkjott.no www.impulse.no www.gsport.no www.matgrossisten-trondheim.no www.kloverutleie.no www.blangsetharena.no Lefdal Direkte-Premier Explendo Riis Bilglass Bo I Selbu Expoline Franzefoss Maske