Overnatting - Scandic Lerkendal

Vi har tegnet en flott avtale med Scandic Lerkendal som gjør at alle som kjøper A-kort hotell har overnatting i 6 døgn på byens tøffeste cuphotell.

Alle henvendelser angående overnatting rettes til: booking@skandiacup.no

Alle 3 måltid (frokost, lunch og middag) spises på hotellet.

Spillerene bor på 4 mannsrom, mens ledere/trenere/foreldre kan kjøpe seg A-kort og bo på dobbeltrom, eller singlerom mot et lite tillegg i prisen.

Vi har et stort aktivitetsrom på hotellet med både kino hver kveld, bordtennisbord, biljardbord, og masse brettspill. I tillegg så arrangeres Fotball VM under Skandia Cup, og vi viser selvsagt alle kamper på storskjerm på hotellet.

Aktivitetsrommet ble en stor suksess for de tilreisende lagene som bodde på Scandic Lerkendal i 2016 og 2017

NB:

Foreldre som ønsker å besøke Trondheim, og Skandia Cup i deler av arrangementet kan bestille rom (begrenset antall) direkte til Scandic Lerkendal.

Benytt kode: BSKA240618, og dere vil betale kr 990,- for enkeltrom, og kr 1090,- for dobbeltrom med frokost.

https://www.sparebank1.no www.tine.no www.coop.no www.scandichotels.no www.adressa.no www.diplom-is.no www.coca-cola.no www.buvik.no www.abes-trafikkskole.com www.merakerkjott.no www.impulse.no www.gsport.no www.kloverutleie.no www.blangsetharena.no Direkte-Premier Explendo Riis Bilglass Bo I Selbu Expoline Franzefoss Maske Tide Edge Barbershop