FROKOST, LUNSJ OG MIDDAG TIL ALLE MED A-KORT BLIR SERVERT PÅ SCANDIC LERKENDAL
– A Kort armbånd må framvises i spisesalen
Måltidene serveres til følgende tider:
Kveldsmat søndag (tørrmåltid) – 20.00-22.00.
Frokost mandag-lørdag i cup uka – 07.00-09.30.
Lunsj mandag-fredag i cup uka – 12.00-15.00.
Middag mandag-fredag i cup uka – 17.00-20.00
Hvis kampavvikling kolliderer med tidspunkt for lunch og middag, kan lagene smøre matpakker.
Alle måltid er i egen spisesal som driftes av arrangør.
Har du spørsmål ang maten? Ring tlf: 48049182
eller send oss en e-post: Arve Holm. arve@wulffco.n o
width: 63pt;" span="2" width="84" data-mce-style="mso-width-source: userset; mso-width-alt: 2932;
width: 63pt;">
Ukedag: |
Meny Skandiacup
2022 |
|
Mandag: | Lunch: | Fiskeburger med brød,
salat og dressing |
Middag: | Kjøttkaker i brun
saus, kokt potet og gulrot/1 grønnsak |
|
Tirsdag: | Lunch: | Kremet kylling med
ris |
Middag: | Pasta og kjøttsaus | |
Onsdag: | Lunch: | Tomatsuppe m/makaroni |
Middag: | Kjøttboller i
fløtesaus, kokt potet og grønnskaker |
|
Torsdag: | Lunch: | Karbonadesmørbrød med
erter og løk |
Middag: | Lasagne med salat
(isberg, mais og agurk) + dressing |
|
Fredag: | Lunch: | Lys pølselapskaus |
Middag: | Taco m/tacokjøtt,
lefser, isberg, agurk, mais, ost, rømme, salsa |
|
Der det er allergener i maten som laktose og gluten eventuelle | ||
andre allergener serveres det alternativ mat til disse. | ||
|
||
|

Last ned pdf her