FROKOST, LUNSJ OG MIDDAG TIL ALLE MED A-KORT BLIR SERVERT PÅ SCANDIC LERKENDAL
– A Kort armbånd må framvises i spisesalen Måltidene serveres til følgende tider:
Kveldsmat søndag (tørrmåltid) – 20.00-22.00.
Frokost mandag-lørdag i cup uka – 07.00-09.30.
Lunsj mandag-fredag i cup uka – 12.00-15.00.
Middag mandag-fredag i cup uka – 17.00-20.00
Hvis kampavvikling kolliderer med tidspunkt for lunch og middag, kan lagene smøre matpakker.
Alle måltid er i egen spisesal
som driftes av arrangør.Har du spørsmål ang maten? Ring tlf: 48049182
eller send oss en e-post: Arve Holm.arve@wulffco.no
Ukedag: | | Meny Skandiacup 2022 |
| | |
Mandag: | Lunch: | Fiskeburger med brød, salat og dressing |
| Middag: | Kjøttkaker i brun saus, kokt potet og gulrot/1 grønnsak |
| | |
Tirsdag: | Lunch: | Kremet kylling med ris |
| Middag: | Pasta og kjøttsaus |
| | |
Onsdag: | Lunch: | Tomatsuppe m/makaroni |
| Middag: | Kjøttboller i fløtesaus, kokt potet og grønnskaker |
| | |
Torsdag: | Lunch: | Karbonadesmørbrød med erter og løk |
| Middag: | Lasagne med salat (isberg, mais og agurk) + dressing |
| | |
Fredag: | Lunch: | Lys pølselapskaus |
| Middag: | Taco m/tacokjøtt, lefser, isberg, agurk, mais, ost, rømme, salsa |
| | |
| | |
| | Der det er allergener i maten som laktose og gluten eventuelle |
| | andre allergener serveres det alternativ mat til disse. |
| | |
| | |
| | |
| | |

Last ned
pdf her