Dommerinfo


Dommerpåmeldingen til 2019 er stengt.


Hvis dere vil se kampene deres eller endre på påmeldingen (legge inn kontonummer eller annet), kan dere trykke på knappen "Logg inn" med grønn bakgrunn oppe til høyre. Hvis man har glemt passordet, kan man skrive inn epostadressen sin og trykke "glemt passord", så får man en epost der man kan lage nytt passord.


Skandia Cup Mini - lørdag og søndag 22.06.-23.06.

Skandia Cup Mini er barnefotballturneringen som foregår lørdag og søndag 22. og 23. juni. Spillerne i disse klassene er fra 7 til 12 år og det spilles 3er, 5er og 7er-fotball. Det spilles barnefotball og det benyttes derfor ikke gule eller røde kort. Start og slutt på kampene vil bli gjennomført ved hjelp av nedtelling på speakeranlegget.

I år vil vi benytte tre spilleklasser under årets minicup. 3-er, 5-er og 7-er fotball vil bli spilt på Ladelsletta. Vi kommer tilbake til oppdaterte spillesystemer, kamplengder og banekart i god tid før cupstart. Foreløpig står fjorårets(2017) informasjon under.

3-er kamper (7år) spilles som 1 omgang på 12 min, med 3 minutters pause mellom kampene. Dere må selv ta tiden.

5er-kampene (8-9 år) spilles som 1 omgang på 18 min, med 2 minutters pause mellom kampene.

7er-kampene (10-12 år) spilles som 2 omganger på 13 minutter hver, kun sidebytte mellom omgangene, og 5 minutters pause mellom kampene. Det er dommeren som blåser av når omgangen er ferdig og lagene skal bytte side.

Dommere som skal dømme miniturneringa trenger fløyte, dommerdrakt/vest, noe å skrive på og med, og klokke. De som ikke har fløyte eller dommerdrakt/vest kan spørre om å få låne dette i teknisk sekreteriat, der oss dommeransvarlige sitter. Noe å skrive på og med, og klokke må dommeren selv ha i orden. (Alle som dømmer 3er og 7er-kamper ha klokke, hos de som dømmer 5er er dette valgfritt, men anbefales for egen del).

Skandia Cup trenger ikke resultatene fra kampene, så det er ingen ting som skal leveres inn etter kampen er ferdig. Likevel må dere følge opp hvor mange mål lagene har, da hvis et lag leder med 4 mål eller mer, kan laget som ligger under sette innpå én ekstra spiller. Alle må derfor notere ned når det gjøres mål, da det kommer til å bli vanskelig å prøve å huske på dette.

Hvis noen har begrensninger på når dere kan dømme, så må dere legge det inn i påmeldingen. Dere logger dere inn øverst til høyre på våre hjemmesider. Vi bruker nåværende påmelding som veiledning til oppsettet. Skulle det være andre ting dere lurer på så svarer vi etter beste evne gjennom vårt automatiske system. Dere kan også benytte dommer@skandiacup.com til ulike spørsmål, men vi anbefaler vårt nye system, CupManager.

Alle dommere må møte opp senest 30 minutter før deres første kamp i garderoben. Vi dommeransvarlige vil komme inn i garderoben å ta et opprop, og hvis dommer ikke har møtt opp eller gitt beskjed om at dere er forsinket, vil vi gi bort kampen til noen andre. Husk at det kan være kø på vei til Lade, så dere må beregne god tid, og eventuelt varsle oss per SMS hvis man er forsinket til oppropet. Telefonnummer til dommeransvarlige finnes nederst på denne siden.

Det vil ikke bli servert noe mat i dommergarderoben under minicupen, så vi anbefaler å smøre niste hvis man har en lang dag og ikke vil bruke dommerpengene i kioskene.

Honorarene for de forskjellige klassene står nederst på denne siden.

Skandia Cup Hoved - mandag 24.06. - lørdag 29.06.


Informasjonsmøte for årets hovedcup er søndag 23.06 på Scandic Lerkendal 18:30, som er hotellet for tilreisende dommere. Hvilket rom vil vi komme tilbake til etter hvert.

I 2018 hadde vi stor suksess med faglige bidrag i Trøndelag Fotballkrets og foredrag av Thorbjørn Aass/Tom Harald Hagen som en innledning på cupuka og workshop med BDO på tirsdagen i cupuka,. Vi håper å gjenta bedriften og ha nye, sterke faglige innlegg. Informasjon om dette vil bli sendt ut på mail.
KlasseSpillestilKamplengdeHDADVeileder

Gutter/Jenter 7 år (mini)

Gutter/Jenter 8-10 år (mini)

3er

5er

1 x 12 min

1 x 18 min

30 kr

40 kr

  
Gutter/Jenter 11-12 år (mini)
7er2 x 13 min60 kr  
Gutter/Jenter 13-14 år9er2 x 20 min75 kr 50 kr
Gutter/Jenter 15 år9er2 x 25 min90 kr60 kr60 kr
Gutter/Jenter 16-17 år11er2 x 25 min100 kr70 kr80 kr
Gutter/Jenter 19 år11er2 x 30 min120 kr80 kr

90 kr


Dommeransvarlige Skandia Cup 2019, hoved og minicup:
Torgeir Berg Lunder99 59 43 04
Sigurd Harby48 23 13 47
Theoor Bondevik45 88 88 25
www.buvik.no www.abes-trafikkskole.com www.merakerkjott.no www.impulse.no www.gsport.no www.blangsetharena.no Direkte-Premier Riis Bilglass Bo I Selbu Franzefoss Tide Edge Barbershop Big Bite BDO Nordkak Clas Ohlson Polardrikk